Diensten

ONZE DIENSTEN

Bij de Brouwer Witgoed bent u al jaren lang aan het juiste adres voor meerdere diensten. Verkoop, service, herstel, installatie en nog veel meer. Uw wens staat centraal, wij voeren het professioneel uit. De Brouwer is deskundig gespecialiseerd in repareren, uitvoeren en adviseren. Neem een kijkje bij onze diensten.

Verkoop

Wilt u een nieuw apparaat aanschaffen?
We beginnen met uw wensen te inventariseren en komen vervolgens met een advies op maat. Hierbij adviseren we altijd goede kwaliteit apparatuur, waar wij zeer positieve ervaringen mee hebben zowel qua prestatie als met duurzaamheid.
In de nieuwe webshop die binnenkort verschijnt kunt u eenvoudig een product bekijken en bestellen.
Vraag offerte aan

Service

De Brouwer witgoed verzorgt reparatie en onderhoud aan wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten en alle inbouwapparatuur. Kortom, alle elektrisch- huishoudelijke apparaten. Ons werkgebied omvat de gehele regio Venlo en Venray en Reuver en Helden.

Mocht u onverhoopt een storing hebben dan kunt u ons telefonisch bereiken op werkdagen tussen 8.00 uur en 18.00 uur
Een storingsmelding via de website geeft bij ons de voorkeur. Telefonisch is ook mogelijk.
Vraag reparatie aan

Herstel

Het is verleidelijk om oude elektrische apparaten weg te gooien, maar soms is het veel voordeliger om ze gewoon te laten repareren. We stellen een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u rustig kunt nadenken wat binnen uw budget past.  
Vraag offerte aan

Installatie

Bespaar uzelf allerhande sores en zorg ervoor dat uw apparaten van begin af aan goed zijn geïnstalleerd. Het maakt niet uit of u een nieuw of oud apparaat laat installeren; u moet nooit genoegen nemen met minder dan een expert. 
Vraag offerte aan

PROJECTEN

Behalve particuliere klanten hebben we ook veel zakelijke klanten. We zijn het dan ook gewend om installatie- en onderhoudswerkzaamheden binnen de meest uiteenlopende settings te verrichten.  Dit zijn enkele bedrijven waar wij de service van hebben:
Share by: